Pentru blat: se bat spuma, cu mixerul, albusurile cu un praf de sare si zaharul, se adauga treptat galbenusurile, apa si...
Tort Cos de Paste1.Muschiuletul se spala si se zvanta apoi se face cu un cutit ascutit,in partea superioara.
Muschiulet de porc umplut cu fasole pastai si galbiori in mantie de prapur de mielBlat : se bat albusurile spuma cu un praf de sare, cu zaharul si zaharul Bourbon.
Prajitura Kinder BuenoDescoperă cum să pregătești o delicioasă saramură de miel. Acest fel tradițional românesc combină bucățile...
Saramura de mielFicateii se spala bine, apoi se pun la fiert cu o ceapa uscata.
Drob de puiCeapa se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari, care se pune la calit cu ulei.
Tocanita de miel cu ceapa si galuste de fainaTransam carnea de iepure bucati si o spalam bine.
Iepure la vas romanMai intai punem la fiert ficatul de porc si de pui.
Drob in coaste de porcPrima data se fac fursecurile.
Fursecuri Sugarcookies cu glazura Royal IcingFeliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper.
Muschi de porc sibianCozonacul leopard nu numai ca este usor de preparat, dar este si un deliciu cu care va puteti impresiona musafirii oricand.
Cozonac LeopardSe pune faina cu untura si se amesteca, se adauga zaharul, sarea, praful de copt, ouale si smantana.
Prajitura KatiReteta de melcisori cu nuci, alune de padure si fructe. Melcisori cu nuci, alune de padure si fructe reteta simpla. Reteta de...
Melcisori cu nuci, alune de padure si fructeSe foloseste o tava mare, preferabil cu inel detasabil.
Prajitura TiramisuIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacPt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise.
Tort cu morcovi si crema de branzaSe rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac.
Tort de ciocolata cu biscuitiPunem oasele de vitel la fiert in apa cu sare.
Aspic de legume si oua de prepelitaIntr-un castron se pun oul, sarea, iaurtul, untul, zaharul, zaharul vanilat si plicul de Finesse cu lamaie.
Fursecuri cu iaurt si aroma de lamaie decorate cu royal icingSe cern 500 g faina intr-un vas mare.
Cozonaci bicolori umpluti cu rahat, nuci si stafideCarnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare.
Drob din carne de vita in crusta de baconDe seara se spala foile de ceapa foarte bine si se pun in doua vase separate, in circa 2 l apa fiecare.
Oua vopsite in foi de ceapaSi cum pasca nu poate lipsi de pe masa de Paste, am inventat o reteta pe gustul meu.
Pasca marmorata (fara aluat)Punem piciorul de miel intr-o tava/cratita cu apa (aproximativ 250 ml apa), foi dafin, piper boabe, sare, usturoiul curatat...
Friptura de miel cu cartofi si ghimbirPentru inceput punem la fiert ficatul curatat, in apa fara sare.
Drob de pui cu leurdaMixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o culoare albicioasa.
Pasca fara aluat cu branza dulce si stafideReteta de friptura de miel la cuptor. Friptura de miel la cuptor reteta simpla si delicioasa. Cum se face friptura de miel la...
Friptura de miel la cuptorPunem prunele la hidratat in apa calduta cu esenta de rom, pentru circa 30 de minute, apoi le punem la scurs.
Iepurasi de pasca cu prune uscate si rodieSe spala bine pulpa de miel, apoi se sterge cu prosoape absorbante.
Friptura de mielPipotele si inimile se curata bine si se spala.
Drob de pui in aluat de foietajRasfata-i pe cei dragi cu o pasca poloneza cu ciocolata - o rețeta simpla si delicioasa care ii va cuceri de la prima...
Pasca poloneza cu ciocolata - reteta simpla si delicioasaSe pregateste o crema fina din unt si zahar, se adauga pe rand ouale mixand energic dupa fiecare.
Oua de ciocolata pentru copiiCarnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min.
Ciorba de iedPunem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de...
Bors de mielPentru ca nu am gatit niciodata iepure, in acest an pe Paste, l-am preferat in locul mielului.
Iepure la cuptorIntr-o oala cu apa punem carnea de miel cu tot cu os, foaia de dafin si cateva boabe de piper si o fierbem cca 40 de minute.
Drob de mielCum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute.
Drob cu ciuperciSpalam si degresam ouale cu apa calduta, apoi le stergem cu un prosop de hartie.
Oua vopsiteFicateii ii fierbi in multa apa rece, la foc mic, inlaturand din cand in cand spuma.
Drob de pui cu smantanaCiocolata se taie in bucati mici.
Fursecuri cu vanilie si ciocolataSe pun la fiert maruntaiele de la miel cu apa, sare, piper, foi de dafin.
DrobSe pune faina intr-un vas, peste faina in care se amesteca praful de copt, sare,cacao si zaharul, se pune untul la...
Pasca cu branza dulce si aluat cu cacaoSe scot ouale din frigider pentru a le aduce la temperatura camerei.
Oua in culori naturale pentru Sfintele PastiPentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant.
Supa crema de spanac si coaste de mielCoasta de miel se curata de pielita, iar deasupra se indeparteaza carnea de pe os cu ajutorul unui cutit foarte ascutit cam...
Coronita de miel umplutaSe mixeaza ouale impreuna cu 200 g zahar tos si zaharul vanilat.
Prajitura cu branza, rubarba si pere rosiiIntr-un bol se mixeaza albusurile spuma tare impreuna cu un praf de sare si zaharul.
Prajitura cu lamaie si macReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise