Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri...
Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptorSe separa ouale.
Prajitura cu crema cheesecake cu aroma de citriceSe tapeteaza cu un servet de bucatarie absorbant pulpele de rata ca sa se elimine excesul de apa.
Pulpe de rata cu ciuperci brune si vin MarsalaSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseAm vrut ceva mai deosebit si usor pentru sarbatorile pascale.
Supa de bibilicaFoaia de foietaj dezghetata se intinde pe masa de lucru.
Rulouri cu sunca, cascaval si chivesIepurele intreg se spala se curata de eventualul puf ramas, apoi se maseaza cu ulei de masline.
Iepure cu cartofi dulci, busuioc si rozmarinCarnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.
Supa groasa de mielCoastele de miel portionate, se asezoneaza de sare si piper apoi se asază intr-o tava termorezistenta.
Coaste de miel si ciuperci umpluteAnul acesta, in loc de drob am ales acest aperitiv satios.
Musuroi de cartita din carne tocata, cartofi si baconIntr-un bol incapator se sparg ouale, se adauga zaharul si se amesteca energic manual.
Prajitura cu suc de portocalePrima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi.
Ciorba cu dovlecel si sfecla rosieCe este deosebit la reteta mea de drob, este faptul ca toate organele au fost taiate cubulete din cutit.
Drob traditional de mielDescopera o rețeta simpla și delicioasa de pasca fara aluat, perfecta pentru orice ocazie. Acest desert este usor de facut...
Reteta simpla si delicioasa de pasca fara aluatIntr-un vas se pun ouale, zaharul, sarea, esenta si se mixeaza pana devine spuma.
Pasca fara aluatSe curata ceapa, se toaca si se pune la prajit in putin ulei de masline.
Supa de galuste cu ciuperciSe pune intr-un vas vinul, ceapa si usturoiul tocat, bulionul de gogosari, sarea, piperul, condimentele.
Stufat de rataPrajitura Fantezie cu foi de bezea si crema de vanilie cu unt este una dintre cele mai bune deserturi pe care le-am facut si...
Prajitura Fantezie cu foi de bezea si crema de vanilie cu untSe spala carnea si se portioneaza in bucati mai mici.
Friptura de iepureAluatul: Se cerne faina intr-un vas.
Pasca cu branza sarataMod de preparare pentru aluat: intr-un vas se pune faina de grau si oul.
Cozonac cu aluat foietajSe portioneaza carnea de porc si se pune la foc cu apa si putina sare.
Cozonaci din carne de porcIntr-un vas se pun vinul alb, mustarul, sarea, tarhonul, cimbru, chili, piperul boabe, bulionul de gogosari.
Friptura de iedIntr-un vas mic (500 ml) punem ingredientele pentru marinada: sare, piper, usturoi zdrobit, sucul de lamaie.
Friptura de mielCuratam legumele de coaja, le spalam foarte bine si le taiem cubulete.
Ciorba de mielOrganele de miel spalate foarte bine, tinute cam 15-20 minute in apa rece, le fierbem in apa multa.
Drob de mielIntr-un castron punem faina cernuta si in mijlocul ei adaugam laptele cu drojdia dizolvata si putin zahar.
Cozonac pufos cu ciocolata si nucaPentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare.
Rulada de spanac cu branzaIntr-o craticioara punem la fiert apa cu putina sare si apoi adaugam broccoli.
Supa crema cu broccoliPentru aceasta placinta am folosit aluat de casa, cu iaurt si am ales s-o umplu cu ceapa verde.
Placinta cu branzeturiSe pune uleiul la incins in oala in care urmeaza sa facem ciorba.
Ciorba de lobodaAm transat iepurele in bucati, iar pentru tocana am folosit doar pulpele.
Tocana de iepureSe pune uleiul la incins, se adauga baconul sau sunca taiata fasii.
Supa de rosii cu nautPulpa de miel se pune la marinat cu cel putin 24 ore inainte de a face friptura.
Friptura de miel cu ghebe sotate si sos de dovleacPentru ca noi nu mancam miel, am hotarat ca anul acesta, pentru Paste sa pregatim rata.
Rata la cuptor, cu portocala si vinPentru blat: ouale intregi impreuna cu zaharul se mixeaza pana se deschid la culoare si se tripleaza in volum.
Tort trei ciocolate cu aroma de mentaPentru aluat: daca sunteti incepatori in ale bucatariei sau daca va grabiti puteti sa faceti aluatul la un robot de bucatarie.
Quiche cu branzeturiPentru stufat: pentru ca am folosit carne congelata, a fost necesar sa las carnea la dezghetat in frigider.
Stufat de iedPentru crusta: alunele de padure le-am maruntit intr-un robot de bucatarie.
Cheesecake cu alune de padure si unt de arahideSe faramiteaza drojdia in laptele cald, se adauga ouale, zaharul, sarea, dar si smantana.
Mini pasti cu mascarpone si migdaleSe dizolva drojdia in apa calduta, apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.
Melcisori deliciosi cu legumeSe oparesc 2 pumni de faina cu o cana de lapte, se bat ouale cu mixerul impreuna cu zaharul.
CozonacSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacSe curata ciupercile cu o pensula de eventualele impuritati.
Sote de galbiori si ciuperci champignon pe pat de orezSe pune cratita de fonta la incins.
Legume cu sos de soia si ulei de susan in tuci de fontaPreparam aluatul de clatite si facem clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei.
Saculeti cu pui si ciuperciBlatul: se amestecă (cu mixerul) untul rece cu gălbenușurile, se adaugă un praf de sare, îndulcitorul, vanilia.
Prajitura Espressoincalzesc putin laptele, apoi adaug 1 plic zahar vanilat,150 gr zahar il amestec pana se dizolva zaharul.
Mini cozonac cu nuca si rahatIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise