Se pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutuiArdeii se spala, se taie pe lung in 2 si se indeparteaza cotorul cu seminte.
Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cusDe seara se pun fructele la hidratat cu apa calda.
Deliciu cu fructe deshidratate si crusta de nuciVanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase.
Rondele de vinete umplute cu legume si branza TofuSe curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja, se spala si se dau prin razatoarea fina.
Ciorba de burta de vitaSe prepara blatul mixand bine albusurile de ou cu un praf de sare apoi cu zaharul.
Prajitura cu pere fierte in sirop de trandafir si crema de castaneSe spala si se sterg bine dovleceii, apoi se taie capetele si se feliaza pe lung.
Rulouri picante din dovlecei, cu guleras jambonat, umplute cu legumeSe curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile, apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de...
Supa de aripioare de pui cu taitei ondulatiSe prepara blatul mixand bine albusurile de ou cu un praf de sare, apoi cu zaharul.
Prajitura cu perle de tapioca fierte in sirop de rodieGalbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs.
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuSe curata nautul bob cu bob, se spala si se lasa de seara pana dimineata la inmuiat in apa.
Supa de naut cu jambon afumatSe spala bine prunele, apoi se cresteaza intr-o parte, fara a se desprinde in doua.
Prune marinate cu usturoiGutuile spalate si curatate de coaja se taie bucatele, se lasa si cotoarele.
Kiwi in peltea de gutuiSmochinele se spala se taie coditele, se taie in 4 si se pun la fiert cu 750 g zahar, feliile de lamaie si o ceasca de apa.
Serbet din smochineMerele curatate de coaja se taie in cubulete potrivit de mari.
Dulceata din pepene galben si mere GoldenSe indeparteaza semintele, cele mai marisoare le-am taiat in jumatati si cele mici le-am lasat intregi.
Dulceata din merisoare padureteSe spala fructele in mai multe ape reci, dupa ce le-am taiat capetele.
Pasta de maceseFructele curatate de codite si spalate bine sub jet de apa rece, se acopera de 1 cm deasupra lor cu apa rece si se pun la foc...
Dulceata de paducel (gherghine)Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja.
Nectar din pere padurete (salbatice)Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic.
Usturoi marinatPatrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se...
Pesto de patrunjelCuratam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine.
Dulceata de pere padurete (salbatice)Se curata grepefruitul de coaja si pielita, se feliaza.
Dulceata de grapefruit rosuSe trec smochinele sub un jet de apa rece, apoi se lasa sa se zvante si se curata de codite.
Dulceata din smochineBoabele de struguri se spala si se scurg bine de apa, apoi intr-o cratita mai groasa (de tuci) se pun la fiert impreuna cu...
Dulceata de struguri Kis-MisAm curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece.
Jeleu din struguri Kis MisReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise