Feliile de ceafa se spala, se sterg bine de apa si se ung cu ulei.
Ceafa de porc la gratar cu legumeSpalam bine pulpele si le crestam.
Pulpe de pui cu sos de rosiiSe intinde putin muschiuletul.
Muschi in prapur de porc, pe gratarSe taie puiul bucatele potrivite pentru betele de lemn sau metal pe care se monteaza frigaruiele.
Frigarui de pui stropite cu ulei de masline si busuiocCea mai buna carne de miel pentru o frigaruie perfecta, o vom gasi in pulpa.
Frigarui de miel cu legumeFeliile de carne se ung cu ulei si cu mirodeniile preferate.
Ceafa la gratar cu legumeIncepem cu pregatirea gratarului.
Cotlete de manzat cu sos creol ChienDupa ce a fost spalat bine, se vor taia capul si coada, trunchiul obtinut se va fileta in doua.
Merluciu la gratar pe pat de rucola si cartofi coptiSe fierb cativa cartofi in coaja, intr-o oala cu apa si putina sare.
Gratar cu garnitura de cartofi coptiPunem bucatile de antricot intr-o tigaie de teflon.
Friptura in sos barbeque cu garnitura de cartofi naturSe fierb porumbeii.
Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspeteEu am avut 2 porumbei mari, de camp.
Porumbei in cuib de gris cu sos de merisoareCiocanelele spalate si curatate de piele (se indeparteaza) se cresteaza pe alocuri.
Ciocanele impachetate in baconPentru marinada, amesteci ingredientele de mai sus.
Friptura de mielAmestecam intr-un bol sare, piper, boia, ulei si cateii de usturoi.
Pulpa de miel in vin alb cu salvie si cartofi calugarestiPulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjelCarnea se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.
Coronita de ied cu cartofi naturCuratam ceapa si usturoiul.
Friptura de miel cu cartofi noi, ciuperci si sos de mentaCarnea de miel o portionam, curatam ceapa, usturoiul si ghimbirul.
Madras de miel cu orez si chutney de mere cu mentaPieptul de curcan il taiem fileuri.
Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascavalSe iau copanelele, se spala bine.
Copanele de pui cu sos picant la cuptorSe fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
Tort aperitiv BaneasaPunem intr-un vas carnea tocata de vita.
Rulada invelita in baconCoastele de porc se taie in doua si se pun la fiert cu morcovii.
Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calitaUntul se topeste usor intr-o craticioara.
Pui umplut cu chorizo si veloute de pui si arpagicCartofii noi (bine spalati) se fierb in coaja.
Pulpa de porc cu sos de portocaleSandvis. Se feliaza bucata de muchiulet,se bate fiecare felie cu ciocanul de batut snitele, se dau prin faina in amestec cu gris
SandvisReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise