In primul rand pregatim puiul, il curatam, il jumulim de eventualele pene mai mari sau mai mici ramase.
Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarellaSe portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa; se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate.
Tocana de cocosei americaniSe portioneaza puiul in bucati medii si se asaza intr-o oala in ulei incins.
Pui cu lamaie la capacCarnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei.
Cotlet de porc cu sos de merisoareSe portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate.
Mancarica de ceapa cu rata la Crock Pot1.Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face cu un cutit ascutit, in partea superioara, cate o taietura.
Cotlete de porc umplute cu amestec de legume si kaizer afumatIntr-un bol amestecati boiaua de ardei, usturoiul pudra, sarea si piperul.
Pui la Multicooker Crock-Pot ExpressConectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent.
Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot ExpressSpalati carnea de vita, o stergeti cu niste servetele.
Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneSe ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie.
Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarinPieptul de rata il speli sub jet de apa rece, il crestezi pana treci de grasime.
Piept de rata cu garnitura de toamnaPentru inceput vom spala, usca si marina pieptul de pui.
Salata cu avocado, rosii cherry confit si piept de pui marinat, pe grillSe foloseste o rata intreaga, se curata bine.
Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la Crock PotSe amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos.
Pui exotic cu ulei de cocosCum se marineaza coastele de porc.
Coaste de porc fragede la Multicooker Crock-Pot ExpressCotletul curatat bine de pielite il condimentam, apoi il ungem cu mustar pe toate partile.
Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofiIncalzim cuptorul la 220 de grade C.
Aripioare de pui impanate, la cuptorTaie pieptul de pui in bucati de aproximativ 2 cm.
Kebab de pui in stil mediteraneanIntr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline.
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurdaPunem piciorul de miel intr-o tava/cratita cu apa (aproximativ 250 ml apa), foi dafin, piper boabe, sare, usturoiul curatat...
Friptura de miel cu cartofi si ghimbirSe spala bine pulpa de miel, apoi se sterge cu prosoape absorbante.
Friptura de mielCoasta de miel se curata de pielita, iar deasupra se indeparteaza carnea de pe os cu ajutorul unui cutit foarte ascutit cam...
Coronita de miel umplutaCarnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant.
Friptura de iepure cu legume la cuptorSira spinarii se curata si se asaza intr-un vas incapator, recomandat ar fi unul de inox.
Friptura de mielLegumele se curata si se taie in bucati mari.
Coaste de miel cu legume la CrockPotAmestecam intr-un bol usturoiul dat prin presa cu sarea, boiaua, piperul, ulei si condimentele cu cafea.
Coaste de porc glazurate, la cuptor, cu cartofi cu rozmarinCarnea o speli bine sub jet de apa rece si o tai astfel incat sa obtii o bucata subtire si suficient de mare.
Rulada de porc cu legume ( fiarta in moare)Intr-un bol amestecam ingredientele pentru marinada, cu usturoiul trecut prin presa.
Cotlet de porc in crusta de cascaval cu patrunjel verde cu garnitura de piure de conopidaPentru un pranz in familie, am pregatit carne de porc in stil “pomana porcului”.
Friptura pomana porculuiSe spala bine pieptul de pui.
Friptura de curcan cu legume si sos de rosiiSe amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea.
Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxellesPentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill.
Platou mixt cu friptura si legumePulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena.
Pulpe la cuptor cu usturoiCarnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama.
Sandwich cu pastrama de vitaIntestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai.
Chisca umpluta cu crupe - Zona MoldovaPulpele de pui se clatesc in apa rece, se zvanta cu un prosop de bucatarie din hartie.
Pulpe de pui cu sos de ton, cartofi taranesti si salata de rosiiEste o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita.
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasaSe fierb ouale intr-un ibric.
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuiocPieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper.
Piept la gratar cu legumeSe pun intr-o tava 2 linguri de ulei.
Copanele de pui cu orez cu ciuperciSe spala cartofii si se pun la fiert, in coaja.
Pulpe de pui la tigaieSe desfac pieptii de pui.
Rulouri de pui cu carnacioriSe taie ratoiul cel mare din curte sau de la piata.
Rata gotica umpluta cu carnati afumatiSe pun intr-un vas vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure.
Stufat de iepureSe cresteaza pieptul de rata pe partea cu pielea.
Piept de rata gotica cu sos de afineCuratam ficateii, ii spalam bine, apoi ii punem la scurs, intr-o strecuratoare.
Ficatei de pui cu ceapa caramelizata si sos de smantanaSpalam orezul in 2-3 ape.
Orez dulce cu carne de la cazanReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise