Pornim cuptorul la treapta medie.
Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamnaGhismanul este o prajitura dobrogeana, usoara si sanatoasa, o reteta care se poate pregati mai ales copiilor.
Ghisman cu piure de gutuiMerele se spala, se curata de samburi si se dau pe razatoare ptr a obtine feliute subtiri.
Trandafiri cu marFaina se amesteca cu untura, apoi se adauga celelalte ingrediente si se framanta pana se obtine un aluat bun de intins.
Prajitura pufoasa cu mere (de toamna)Pentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiMerele curatate de coaja se taie in cubulete mici, iar smochinele in 4.
Placinte cu mere, smochine si nuciSe pun intr-un vas untura rece de la frigider, ouale de la frigider, laptele dulce.
Prajitura steluta cu gem de gutuiReteta de melcisori cu nuci, alune de padure si fructe. Melcisori cu nuci, alune de padure si fructe reteta simpla. Reteta de...
Melcisori cu nuci, alune de padure si fructeReteta de prajitura cu mere si nuci. Cum prepari acasa cea mai buna prajitura cu mere si nuci reteta simpla si delicioasa.
Prajitura cu mere si nuciMai intai, se prepara blatul, mixand albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intareste ca o bezea.
Prajitura cu piure de castaneSe prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intareste ca o bezea.
Prajitura cu kiwi si jeleu din sirop mentolat de pinSe amesteca ingredientele pentru blat, apoi se toarna intr-o forma cu inel detasabil.
Prajitura de toamna cu biscuiti si jeleu de ananasOuale se bat bine cu un praf de sare, zahar si zahar vanilat, se adauga uleiul adaugat cate putin, mixand energic.
Prajitura cu lamaie si fructeFoi: Preincalzesti cuptorul la 200 grade Celsius.
Tort cu nuca si dulceata de mure (fara zahar)Incepem cu umplutura care trebuie preparata pe foc, apoi lasata la racit.
Prajitura cu crema de dovleac si foi in doua culoriPreparam blatul pentru negresa.
Negresa cu crema de nuci si lapte condensatEste toamna, anotimpul rasfatului culinar.
Prajitura cu prune rasfatateMerele se numara printre preferatele mele, mai ales acum in sezonul de toamna cand le gasim din belsug.
Placinte poale-n brau cu mere si vaniliePlacinta cu dovleac este una dintre placintele mele preferate si nu exista toamna in care sa nu o fac de cateva ori.
Placinta cu dovleacSe maruntesc piscoturile si se amesteca bine cu miezul de nuca maruntit si margarina topita.
Prajitura de toamna cu dovleac si gutuiO mana de mure proaspete se dau in cateva clocote cu o cana de zahar si 100 ml apa rece.
Prajitura cu piscoturi si mureSe maruntesc biscuitii si miezul de nuca (lasam bucati mai marisoare) si le framantam cu o lingura cu margarina topita.
Prajitura QuikySe pun biscuitii rupti in blender, iar dupa ce s-au pisat bine, se amesteca cu untul topit, sa rezulte un aluat nisipos.
Cheesecake cu smochineSe pregateste o tava de copt, tapetata cu hartie pentru copt.
Afinute delicioase in cuiburi miraculoaseSe pregateste o tava de copt tapetata cu hartie pentru copt.
Lapte de Pasare in cuiburi crocante, cu caise glazurate si sirop de afineIntr-un castron se pune faina, un praf de sare, praful de copt, bicarbonatul, alunele macinate si restul mirodeniilor uscate.
Tarta cu morcovSe pun castanele la fiert in apa multa pentru 50 min, apoi se scurg si cu mare grija, cat sunt fierbinti se taie in doua.
Tort cu castaneSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutuiDe seara se pun fructele la hidratat cu apa calda.
Deliciu cu fructe deshidratate si crusta de nuciSe prepara blatul mixand bine albusurile de ou cu un praf de sare apoi cu zaharul.
Prajitura cu pere fierte in sirop de trandafir si crema de castaneSe prepara blatul mixand bine albusurile de ou cu un praf de sare, apoi cu zaharul.
Prajitura cu perle de tapioca fierte in sirop de rodieSe pune margarina la temperatura camerei intr-un castron, se adauga faina si restul ingredientelor
Placinta cu prunePentru blat se pun in blender biscuitii rupti si untul topit, iar dupa ce s-a format un aluat nisipos, se rastoarna in forma...
Cheesecake cu gutuiCuratam perele de coaja (perele nu trebuie sa fie foarte coapte), le taiem felii subtiri si le amestecam cu o lingura de zahar.
Prajitura cremoasa cu fructeDovleacul si dovlecelul, ras se pun intr-un vas, cu fundul dublu, la calit impreuna cu zaharul.
Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nucaPregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuciDescopera cum sa prepari o placinta cu mere si pere delicioasa, folosind ingrediente simple. Urmeaza reteta pas cu pas pentru...
Placinta cu mere si pere. Reteta simpla si delicioasaAmestecam intr-un vas, la foc mic, dovleacul ras cu zaharul vanilat si il lasam doar pana se patrunde usor.
Pandispan cu dovleac si nuca de cocosMixam ouale cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana acestea din urma se dizolva si se obtine o compozitie...
Prajitura rapida cu struguri preparata la tigaieAmestecam drojdia cu zaharul pudra si laptele caldut.
Impletitura cu merePentru foi: intr-un castron mai mare se amesteca ingredientele umede.
Prajitura cu struguriSe separa galbenusurile de albusuri si se pun la robot doar albusurile cu putina sare si se mixeaza pana se fac spuma.
Placinta cu aroma de toamnaProcedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat.
Guguluf cu ciocolataDovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata...
Prajitura desteapta cu dovleacSe spala perele, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm.
Guguluf de toamna cu dovleac si pereSe curata dovleacul, se da prin razatoarea mare si se pune pe foc cu zahar si scortisoara macinata.
Rasturnata cu dovleacSe pune laptele la fiert.
Budinca de chia cu ananas caramelizatSe spala merele, se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete.
Prajitura rapida cu mere, struguri si aluat sfarmiciosSe spala dovlecii; se taie un capac si se indeparteaza semintele.
Crema de zahar ars, coapta in dovleac