Intr-un bol adaugam untura, zaharul, sarea, amoniu si laptele.
Rulouri cu crema de branzaBlat-Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, adaugam 1 lingura de zahar si mixam pana devine o spuma lucioasa.
Prajitura cu ciocolata si banane caramelizateIntr-un vas punem faina, cacao (eu am pus capuccino cu gust de ciocolata) sarea, cafea.
Cannoli sicilianiIntr-un bol adaugam faina, zaharul, coaja de portocale le amestecam dupa care facem o gaura in mijloc.
Cornulete fragedePieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie.
Chiftele frantuzestiClatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare.
Clatite cu pate si cascavalPunem apa si sare la fiert intr-o oala.
Paste cu ton si dovlecelIntr-un castron, amestecam faina cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua.
Tort cu crema de cirese si ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise