Daniela Gherca - Rețete

Tort de ciocolata, portocale si nuci
Torturi

Tort de ciocolata, portocale si nuci

Tort de ciocolata, portocale si nuci
Tort cu foi de nuca si crema patisera
Torturi

Tort cu foi de nuca si crema patisera

Tort cu foi de nuca si crema patisera
Tort Fluture cu crema de sampanie si fructe de padure
Torturi

Tort Fluture cu crema de sampanie si fructe de padure

Tort Fluture cu crema de sampanie si fructe de padure
Rulada cu crema de branza
Prajituri

Rulada cu crema de branza

Rulada cu crema de branza. Pentru inceput dam drumul la cuptor sa fie incins atunci cand punem aluatul. Separam ouale,...

Rulada cu crema de branza
Crenvusti in aluat
Aperitive cu carne

Crenvusti in aluat

Fierbem crenvustii cateva minute.

Crenvusti in aluat
Placinta cu carne, la tigaie
Aperitive cu carne

Placinta cu carne, la tigaie

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert.

Placinta cu carne, la tigaie
Tortilla/Omleta spaniola
Aperitive cu oua

Tortilla/Omleta spaniola

Curatam cartofii.

Tortilla/Omleta spaniola
Orez cu lapte de cocos
Dulciuri diverse

Orez cu lapte de cocos

Punem intr-un vas, pe foc, laptele de cocos si laptele dulce.

Orez cu lapte de cocos
Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane
Dulciuri diverse

Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane

Batem ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat.

Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane
Prajitura rasturnata cu prune
Dulciuri diverse

Prajitura rasturnata cu prune

Prajitura rasturnata cu prune. Am separat ouale, albusul l-am batut cu zaharul pana a iesit spuma, apoi am adaugat...

Prajitura rasturnata cu prune
Pasta de ardei rosii
Conserve si muraturi

Pasta de ardei rosii

Pasta de ardei rosii. Spalam ardeii, ii curatam de seminte si ii taiem bucati mai mari.

Pasta de ardei rosii
Trigoane cu branza sarata
Aperitive cu brinza

Trigoane cu branza sarata

Trigoane cu branza sarata. Intr-un bol punem faina, este bine sa o cernem inainte sau sa o amestecam cu un tel impreuna cu...

Trigoane cu branza sarata
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise