Spalam capsunele si le taiem pe jumatate.
Inghetata cu capsuni si bananaPunem faina in bol, adaugam smantana, ulei sau unt topit.
Pogacele cu cascavalSpalam si curatam ficatul de pielite.
Tocanita de ceapa cu ficat de vitelSpalam capsunele si le taiem pe jumatate.
Inghetata cu capsuni si pepene rosuLamaile se spala si se dau pe razatoarea mica.
Biscuiti spritati cu lamaieTaiem pieptul de pui bucatele mici si il punem la fiert, in apa rece cu sare.
Supa cu taiteiPunem intr-un bol, 1 ou, ulei, drojdia si apa si amestecam cu un tel sau lingura.
Colacei umplutiIntr-o cratita, se calesc ceapa, usturoiul si carnea.
Ghiveci de vitel cu orzPunem toate ingredientele in bol si amestecam bine.
Biscuiti cu nessOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise