Se curata carnea de pielite.
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautAceasta placinta, poate fi servita, fie ca un aperitiv delicios, fie ca o cina usoara.
Placinta cu carne in foi de lipie la cuptorCiorba de perisoare este una dintre cele mai gustoase ciorbe.
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspeteEste un aperitiv gustos si foarte delicios.
Kibbeh umplute la gratar (Kibbeh E’rass Mashwiyyeh -Grilled Kibbeh )Cea mai buna carne de miel pentru o frigaruie perfecta, o vom gasi in pulpa.
Frigarui de miel cu legumeDupa ce a fost spalat bine, se vor taia capul si coada, trunchiul obtinut se va fileta in doua.
Merluciu la gratar pe pat de rucola si cartofi coptiMai intai ne vom ocupa de iarba grasa.
Tocanita de iarba grasa (baqleh)Acesta reteta o facem de ani de zile.
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolataVom separa albusul de galbenus.
Prajitura cu ciocolata, crema si capsuniPunem bucatile de antricot intr-o tigaie de teflon.
Friptura in sos barbeque cu garnitura de cartofi naturCarnea, dupa ce a fost curatata de grasimi si pielite, se toaca la masina, impreuna cu ceapa.
Rulada din carne de vita si miel invelita in prapureDupa ce s-a uscat bine oregano, se macina la rasnita de condimente.
Mic dejun traditional - Manakish - zaatarAm ales aceste croissante pentru ca sunt numai potrivite pentru un mic dejun rapid.
Croissante cu nutellaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise