Alina-Gianina Ciobanu - Rețete

Îngheţată de vanilie cu zmeură şi caramel
Inghetate

Îngheţată de vanilie cu zmeură şi caramel

Îngheţată de vanilie cu zmeură şi caramel
Salata de leurda (2) cu paine araba
Salate

Salata de leurda (2) cu paine araba

Salata de leurda (2) cu paine araba
Papanaşi cu dulceaţă de căpsuni reţetă
Aluaturi si Foietaje

Papanaşi cu dulceaţă de căpsuni reţetă

Papanaşi cu dulceaţă de căpsuni reţetă

Papanaşi cu dulceaţă de căpsuni reţetă
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise