Retete traditionale din Italia

Tagliatele con verdure e speck (taietei cu verdeturi si carne afumata)
Paste si pizza

Tagliatele con verdure e speck (taietei cu verdeturi si carne afumata)

Tagliatele con verdure e speck (taietei cu verdeturi si carne afumata)
Tiramisu din piscoturi
Prajituri

Tiramisu din piscoturi

Tiramisu rețeta originală

Tiramisu din piscoturi
Spaghete Carbonara reţetă clasică
Paste si pizza

Spaghete Carbonara reţetă clasică

Spaghete Carbonara rețetă

Spaghete Carbonara reţetă clasică
Tiramisu rețeta originală
Prajituri

Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală
Tiramisu cu crema Mascarpone
Prajituri

Tiramisu cu crema Mascarpone

Tiramisu rețeta originală

Tiramisu cu crema Mascarpone
Tiramisu II
Prajituri

Tiramisu II

Tiramisu rețeta originală

Tiramisu II
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise