Se amesteca faina Gold Maya cu drojdia, sarea si uleiul, adaugand din cand in cand putina apa calduta.
Se framanta bine aluatul apoi se lasa la dospit o ora, intr-un loc calduros.
Cand aluatul este crescut, se imparte coca in mai multe bile care se intind, pe rand, cu sucitorul.
Se pun la prajit in tigaie sau pe cuptor, la foc mic, cate 3 min pe fiecare parte.
Secretul bucatarului
Este preferabil sa se utilizeze o tigaie antiaderenta pentru a nu folosi ulei la prajit.
Traditii si obiceiuri identificate si promovate in cadrul campaniei de comunicare online ”Cultura si tainele painii”, derulate de Russenart Communications si Gold Maya.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii