Activitate
  • 66.049 puncte (0 in ultimele 7 zile)
  • Retete postate: 120
  • Posturi pe wall: 8
  • Comentarii: 16
  • Gateste cu noi din 30 Aprilie 2012
  • Ultima logare 14 Octombrie 2019
Profil de bucatar
  • Utilizatorul nu a completat profilul.

Ultima postare: 28 Septembrie 2020

Albu elena

28 Septembrie 2020

Sunt extrem de greu de suportat reclamele de pe site Dvs. Nu poți scapă de ele!!! Știu , aduc bani, dar nu poti vedea Rețetele, asta ma face sa renunț

alexf

07 Septembrie 2020

aici

georgefernandis

25 August 2020

https://www.gyankhoj.com <a href="https://www.gyankhoj.com">motivational quotes in hindi</a> [url=https://www.gyankhoj.com]motivational quotes in hindi[/url]

Daniela_Surdu

29 Iulie 2020

Chipsuri din vinete. 2 vinete 2 oua Faina Pesmet Sare ...Fierbem vinetele(nedecojite) pana isi schimba culoarea.Le scoatem din oala cu apa fierbinte si le punem in apă rece,dupa care le curatam,le taiem bastonase si le condimentam cu sare.(taiate la jumate apoi pe de-a latul). Dăm bastonasele prin făină,apoi ou,apoi pesmet. Le putem la fript in tigaie cu ulei bine încins. Vă asigur că nu ați mancat vreodată ceva mai bun. Poftă bună!

Daniela_Surdu

29 Iulie 2020

Negresa cu dovlecel 250 g dovlecel ras Faina alba 150 gr Cacao pudra 40 gr Praf de copt(2 lingurite) Sare Ciocolata neagra/amaruie 50 g Oua 2 buc Ulei 60 ml Iaurt 60 g sau smantana simpla Zahar 200 gr. Se bat ouale cu zaharul uleiul si iaurtul. In alt castron se amesteca cacao,faina,prf de copt,ciocolata si un praf de sare,pe care mai apoi le punem peste ouă si mestecam cu telul oana nu mai sunt cocoloase. Apoi adaugam si dovlecelul ras si stors de apa. Se pune la cuptor, in tava de chec sau rotunda pentru 30-40 minute,170°.