Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita (cu interior ceramic). Se adauga scaricica afumata, se acopera cratita cu un capac si se pune pe foc.
Se lasa la fiert timp de 1 ora si jumatate, pana ce carnea se fragezeste si se desprinde usor de pe os.
Se serveste cu mamaliguta din malai.
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis, DeKassa si Ferma noastra. in decembrie, promovam bucataria romaneasca iar restaurantul partener al proiectului este Celebration Garden.
Reteta romaneasca ”Scaricica afumata in sos de bere neagra” a fost oferita si preparata de Celebration Garden si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific romanesc din str. Pajurei nr.1, Bucuresti.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii