Taiati gulia si ridichile felii foarte subtiri;
Cu un cutit economic (peeler) taiati fasii lungi de morcovi si castraveti;
Taiati rosiile cherry in 4;
Puneti ardeii la copt pe o plita – odata copti puneti folie de plastic deasupra lor si lasati-o cca 10 min – desprindeti apoi pielita cu usurinta;
Puneti ardeii intr-un castron si adaugati otet balsamic, miere, ulei de masline, sare si piper pe deasupra si blendati pana obtineti o pasta omogena;
Adaugati intr-un bol incapator gulia, ridichiile, rosiile cherry, maslinele, ardeiul iute si castravetii, asezonati cu sare si piper, iar la final adaugati dressing-ul de ardei copt;
Amestecati bine si serviti cu placere;
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii