Taiati gulia si ridichile felii foarte subtiri;
Cu un cutit economic (peeler) taiati fasii lungi de morcovi si castraveti;
Taiati rosiile cherry in 4;
Puneti ardeii la copt pe o plita – odata copti puneti folie de plastic deasupra lor si lasati-o cca 10 min – desprindeti apoi pielita cu usurinta;
Puneti ardeii intr-un castron si adaugati otet balsamic, miere, ulei de masline, sare si piper pe deasupra si blendati pana obtineti o pasta omogena;
Adaugati intr-un bol incapator gulia, ridichiile, rosiile cherry, maslinele, ardeiul iute si castravetii, asezonati cu sare si piper, iar la final adaugati dressing-ul de ardei copt;
Amestecati bine si serviti cu placere;
Pofta buna !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii