Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Am inlocuit zaharul obisnuit cu Green Sugar, un indulcitor natural (din stevie) cu zero calorii si zero indice glicemic. Astfel, pe langa faptul ca este o reteta de post, se poate consuma fara griji de catre cei care au probleme de sanatate (de pilda diabet) sau de ei care sunt atenti cu silueta lor. Ce mi-a placut, spre deosebire de alti indulcitori de tipul acesta, este faptul ca, Green Sugar arata, miroase si se comporta exact ca zaharul obisnuit. Asta il face foarte usor de folosit fiindca nu mai ai niciun stres atunci cand prepari o reteta obisnuita, dar in varianta ei dietetica.
Asadar, am amestecat biscuiti Petit Beurre macinati grosier cu unt vegetal topit la microunde, cu Green Sugar si cacao intr-un bol. Dupa ce compozitia s-a omogenizat bine, am rulat-o in folie alimentara si am lasat peste noapte la frigider.
Un surplus de compozitie l-am pus in 2 pahare cu picior, iar atunci cand am servit, am turnat deasupra putin lapte pentru a se inmuia biscuitii. Optional, poti pune in compozitie si esenta de rom, rahat cu diferite arome.
Pofta buna!
Reteta pregatita de Alexandra, dulceatadetrandafiri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii