Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • hartie de copt si sfoara
  • 4 fileuri red mullet (rosioara)
  • 4 rosii uscate, tocate julienne
  • 10 rosii cherry, taiate in sferturi
  • 4 tulpini sparanghel, tocate
  • coaja si sucul de la o lamaie
  • cimbru proaspat
  • 6 linguri ulei de masline
  • patrunjel proaspat tocat
  • sare

Mod de preparare

Astazi, impreuna cu cei de la Sea-Way.ro va prezentam o reteta delicioasa cu file de red mullet. Se intalneste in Marea Mediterana, Nordul Oceanului Atlantic si chiar in Marea Neagra, sub numele de barbun sau rosioara.

Taiem hartia de copt in forma dorita si asezam pe ele fileurile de peste.

Impartim in mod egal urmatoarele ingrediente si le punem deasupra pestelui: sparanghelul, rosiile uscate, rosiile cherry, cimbrul proaspat si coaja de lamaie.

Intr-un bol mic amestecam uleiul de masline, sarea, sucul de lamaie si patrunjelul.

Turnam sosul obtinut peste fiecare file in parte.

Strangem la capete hartia de copt si legam cu sfoara, formand astfel mici pachetele.

Le bagam in cuptorul preincalzit si le coacem pentru 20-30 de minute.

Reteta realizata de Marius @www.Delicii.com cu file de red mullet oferit de Sea-Way.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise