Se taie puiul fasii, se trage in tigaia cu interior ceramic, cu putin ulei Arpis, apoi se adauga legumele si se tin pe foc pana ce se calesc. Se pune sosul teriyaki deasupra si se lasa pana ce se caramelizeaza.
Se aseaza puiul si legumele trase la tigaie pe o farfurie si se orneaza cu sos teriyaki si susan.
Mod de servire
Se serveste alaturi de orez fiert la aburi.
Secretul bucatarului
Pentru a economisi ulei, precum si pentru a evita lipirea bucatilor de pui de tigaie, va recomandam sa folositi o tigaie antiaderenta, cum este tigaia din aluminiu cu interior ceramic.
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si DeKassa. In iulie, Restaurantul partener al proiectului este Sushiko.
Reteta japoneza ”Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume” a fost oferita si preparata de Restaurantul Sushiko si poate fi degustata zilnic la restaurantele japoneze Sushiko din Mall Baneasa si Centrul Vechi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii