Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40 de minute iese un pilaf aromat si gustos, ca la mama acasa.
Primul pas este selectarea programului "pilaf" al aparatului, apoi se pun legumele, ceapa si carnea de pui in Multicooker, peste care se adauga apa. Se porneste aparatul si se lasa 15 minute.
Dupa 15 minute, se pune orezul spalat in prealabil peste legume si pui. Se pun sare si piper dupa gust. Apoi se lasa pilaful la gatit si se amesteca din cand in cand. La final, se adauga patrunjel tocat.
Avantajele prepararii la Multicooker sunt acelea ca nu se lipeste de oala orezul, nu miroase in toata casa a mancare si se pastreaza toate aromele.
Gustos.ro a testat si alte retete la aparatul Philips Multicooker. Poti citi aici impresiile noastre.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii