Intr-o cratita amestecati zaharul cu apa, sare si scortisoara. Se pune pe foc iute si se amesteca pana cand incepe sa faca bule si sa se caramelizeze (cca 15 minute).
Se ia de pe foc se adauga nucile si esenta de vanilie. Dupa ce s-au glazurat nucile, le imprastiem intr-un singur strat pe o hartie de copt si le lasam sa se raceasca complet. Sunt super delicioase! Se pot ambala in pungulite, pentru a fi daruite de Craciun sau Mos Nicolae.
Reteta pregatita de Claudia, 3sisterscooking.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii