Pune noodles-ii în apă rece la înmuiat. Toacă ceapa verde - separat partea albă de partea verde. Ideal e să nu foloseşti partea mediană (alb-verzuie) pentru că uneori e mai aţoasă. Incălzeşte uleiul rapid la foc mare.
Pune în el curry-ul - de preferat pastă, dacă nu ai, poţi pune şi pudră - ghimbirul şi albul de la ceapă. Aruncă şi mange-tout înăuntru (sau înlocuieşte cu păstăi verzi). Pune sos de soia după gust, apoi tofu. Agită un pic, apoi aruncă noodles-ii înăuntru. Agită puternic wok-ul.
Pune sosul sweet chilli, zeama de lime şi codiţele de ceapă. Aşează pe platoul de servire şi aruncă frunze de coriandru pe deasupra. Serveşte cald.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii