Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava pentru prajituri cu hartie de copt. Dovleceii ii radeti cu tot cu coaja, excesul de apa il eliminati. Masurati doua cani de dovlecei rasi si bine scursi de apa.
Intr-un bol adaugati toate ingredientele uscate, le amestecati. Adaugati uleiul si dovleceii. Omogenizati bine. Ciocolata o taiati cu un cutit bucatele potrivite.
Turnati prajitura in tava si o nivelati usor. O dati la cuptor pentru 45 de minute.
O lasati sa se raceasca complet in tava si dupa o taiati.
Reteta pregatita de Isabela, isabelacuisine.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii