Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime.
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orezSomonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine.
Crema de somonPentru salata de icre incepem sa frecam (mixam) icrele puse intr-un bol.
Salata din icre de crapSe pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba.
Raci de Dunare fiertiSe scurge tonul de apa sau ulei deoparte intr-o sita.
Salata de tonPreparam cele trei aluaturi, deodata, in trei boluri diferite.
Rulada tricolora cu mousse de tonSe curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarinSe curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei.
Tocanita de mazare noua si codIntr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii.
Plachie cu peste fileCuratam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta.
Ciorba de sardine in sos tomatPregatim intai legumele pentru umplutura.
Tarta cu ton si legumeBucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte.
Peste panePestele curatat, bine spalat, uscat, se pudreaza cu sare si piper.
Dorada la cuptorPestele se curata de piele, se verifica sa nu aiba vreun os.
Crochete de pesteSpalam somonul si il taiem cubulete.
Salata rucola cu somon si mangoPestele se curata de intestine, de solzi.
Saramura de platicaDupa ce a fost spalat bine, se vor taia capul si coada, trunchiul obtinut se va fileta in doua.
Merluciu la gratar pe pat de rucola si cartofi coptiSe scurge tonul.
Chiftele de ton si salsa de porumbPestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute.
Peste prajit cu mujdei verdeSe spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.
Macrou la cuptorSe curata pestele, se spala si se fierbe inabusit.
Crochete de peste cu 4 sosuriScurgem bine fileurile de ansoa, de ulei.
Rulouri cu masline si fileuri de ansoaTaiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.
Ardei grasi umpluti cu salata de pesteFileurile de biban se usuca pe un servet.
Sea Bass (biban de mare ) la tigaie, cu legume si sos de untSe fierb 3 cescute de apa cu un praf de sare.
Cus-cus cu legume si surimi deliciosPestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune in vasul termorezistent.
Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hriscaStiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea.
Cartofi umpluti cu carne tocata de pestePaste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc. Curatam usturoiul si il tocam marunt.
Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuiocReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise