Se seteaza Philips Multicooker la functia de prajire (FRY) si se selecteaza timpul pentru 5 minute. Se calesc ceapa si usturoiul cu uleiul pentru cateva minute, apoi se adauga rosia taiata cubulete, bulionul si morcovul ras. Se lasa pana ce se termina cele 5 minute de prajire.
Apoi se adauga lintea fiarta in prealabil timp de 15 minute si scursa de apa in care a fiert. Se pun boabele fierte de linte peste sosul obtinut anterior, zeama de lamaie, sare, piper si se seteaza functia STEW din meniul Multicooker. Se seteaza timpul pentru 30 de minute, se mai adauga apa daca nu este suficient sos si se apasa pe START pentru a incepe gatirea propriu-zisa. Mai amestecati din cand in cand si verificati sa aiba sos suficient.
Dupa ce s-au scurs 30 de minute, se pun ierburile aromatice (preferabil proaspete), mancarea de linte este gata, plina de savoare si delicioasa. Mai lasati putin (5 minute) in Multicooker-ul acoperit ca sa prinda aromele ierburilor.
Delicios, sanatos si de post :)
Gustos.ro a testat si alte retete la aparatul Philips Multicooker. Poti citi aici impresiile noastre.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii