Se unge tigaia cu Gustul Untului de la Koliba si se pune pe foc adaugandu-se lintea impreuna cu foile de dafin, piperul negru si sarea.
Se lasa lintea pana se inmoaie. Separat, se amesteca uleiul, faina si laptele, dupa care se adauga peste linte. Se gateste pana cand compozitia capata o consistenta densa.
In mod traditional, acest preparat se serveste cu carnati sau oua, insa noi va recomandam sa o incercati cu Edam afumat de la Koliba.
Ingredientele de baza in bucataria slovaca sunt carnea, cartofii si lactatele, insa si legumele se bucura de aprecierea slovacilor, precum lintea, porumbul si fasolea.
Recomandam mancarea de linte pentru cei care vor sa acorde organismului o pauza de la mancarurile grele. Este un preparat gustos si satios si nu ai nevoie de mai mult de jumatate de ora pentru a-l pregati.
Reteta oferita de Koliba.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii