Se bat albusurile impreuna cu esenta de vanilie si zaharul pana cand capata o textura spumoasa. Intre timp se pun la topit bucatile de ciocolata impreuna cu Gustul Untului de la Koliba. La final se toarna laptele. O data topita ciocolata, se adauga albusurile si se amesteca pana la omogenizare. Se lasa apoi la racit. Pentru un plus de prospetime, se pune menta tocata marunt, apoi compozitia se asaza in boluri si se baga la congelator pentru 4-5 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii