Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute.
Mod de preparare sos:
Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga smantana dulce. Se pune piper si sare dupa gust.
Se serveste alaturi de cartofi cu rozmarin si mamaliguta din malai.
Secretul bucatarului
La prepararea retetei acasa, reteta se poate prepara folosind, in loc de gratar, o tigaie si putin ulei.
Reţeta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera tradiţiile culinare romaneşti!” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Heinner. In octombrie, Crama Moldovita este restaurantul partener al proiectului.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii