Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare cu capacitate de 6 l, tacamul de curcan impreuna cu apa.
Ciorba de curcanLegumele le spalam si curatam bine.
Ciorba de legume cu perisoareCarnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt.
Ciorba taraneasca de porc cu varza murataCarnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper.
Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneCarnea de pui si legumele curatate se introduc in Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune.
Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot ExpressPentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE.
Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneDovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare.
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot ExpressPunem in vasul multicookerului carnea de porc portionata si bine clatita cu apa calda.
Ciorba din afumatura de porc cu zeama de varza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneParliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine.
Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneCuratam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari.
Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamnaReteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni.
Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleacAluat coltunasi: Pui faina intr-un bol, faci o gaura in mijloc si adaugi ouale batute.
Ciorba cu coltunasiReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaVom incepe prin a spala toate legumele si a le toca fin, dupa aceea se vor spala aripile de pui si se pun la fiert.
Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casaFierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare.
Bors cu carne de puiSe spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece, cu o lingurita de sare.
Bors de sira de porcSe curata cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert cu apa si un praf de sare.
Supa de sfecla cu menta si oua fierteTacamul de la rata spalat, portionat, se pune in oala cu 1 lingura cu sare si apa.
Bors cu rataSe curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja, se spala si se dau prin razatoarea fina.
Ciorba de burta de vitaSe fierbe puiul in apa cu putina sare si o lingura de ulei, se ia spuma lasata de carne.
Ciorba de pui cu cartofi si legumeSe pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul.
Zeama de pesteAm curatat si taiat legumele, apoi le-am pus intr-o oala la fiert.
Bors de cartofiPregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz.
Ciorba de varza cu afumatura de porcCarnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie.
Ciorba de vacutaSpalam si curatam legumele, apoi le tocam cubulete si/ sau felii.
Ciorba de castraveti murati cu scaricica afumataCarnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min.
Ciorba de iedPunem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de...
Bors de mielLegumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete.
Ciorba de dovleceiDupa ce au stat la marinat bucatile de carne pentru ciorba, cca. 48 de ore, se scot din marinada.
Ciorba dulce de mielSe portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde.
Ciorba de mielIn oala in care vom face ciorba, punem afumatura portionata la fiert si o lasam sa fiarba cam 45 de minute.
Ciorba de urzici cu smantanaCeapa se taie solzisori si se caleste in ulei.
Ciorba cu carnati de bereSe spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante.
Ciorba de potroacePentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza.
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varzaDesigur, borsul de fasole in regiunea Moldovei, se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului.
Bors moldovenesc cu fasole, ca la mama acasa (de post)Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf de lingurita cu sare.
Ciorba de puiSe pun porumbeii la fiert, cu apa si putina sare.
Supa de porumbeiSalata se desface si se spala frunza cu frunza, sub jet de apa.
Ciorba de salata verde cu omletaSe portioneaza carnea de rata si se pune la fiert peste varza ce a fost data prin razatoare.
Bors de varza cu rataCuratam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta.
Ciorba de sardine in sos tomatCiorbă de miel reţetă ardelenească
Ciorbă de miel reţetă ardeleneascăDovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate...
Supa crema de dovleac cu fructeCiorba de dovlecei de post – o reteta simpla, sanatoasa si plina de savoare! Perfecta pentru zilele de post, cu ingrediente...
Ciorba de dovlecei - reteta simpla si gustoasa de postPui intr-o oala apa rece, in jur de 2 litri si apoi pui bucatile de carne de pui.
Ciorba de pui de casaSfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete.
Ciorba de sfecla rosie cu cartofiPregatesti intai maiaua din drojdie.
Supa crema de dovleac servita in paineCeapa si prazul curatate, tocate marunt, se pun la calit in untura.
Ciorba de iepureSe toaca ceapa, se rade fin morcovul.
Ciorba de varzaSupa de rosii cu orez, este, desigur, una din supele care le putem face cat mai des.
Supa de rosii cu orez si legume pasateReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise