Bomboane vegane fara zahar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Bomboane vegane fara zahar

Ingrediente

  • 1 cana lapte de migdale
  • 1 banana bine coapta
  • 2 linguri cu varf faina de in
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura pudra de roscove
  • ¾ cana ulei de floarea soarelui
  • 1 praf sare
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 cani faina alba de grau
  • 1 ceasca ulei de cocos topit
  • 1 lingura indulcitor Green Sugar granule
  • cacao pudra, pentru decor

Mod de preparare

Intr-un bol incapator se toarna laptele de migdale, banana pasata bine, faina de in, sarea, pudrele de cacao si roscove. Se omogenizeaza bine cu telul, dupa care se adauga uleiul de floarea soarelui.

Se adauga Green Sugar si se omogenizeaza. Se incorporeaza faina si se obtine un aluat curgator. Se tapeteaza o tava de sticla termorezistenta cu putin ulei si faina, dupa care se toarna aluatul de mai sus. Se introduce tava in cuptorul preincalzit (180 grade) si se coace pana trece testul scobitorii.

Se lasa la racit, dupa care se scoate blatul si se faramiteaza cu mainile. Se aseaza faramiturile in robotul de bucatarie, se adauga uleiul de cocos topit si indulcitorul si se mixeaza 1 minut, pana se obtine o pasta. Cu mainile umede se formeaza bilute, se trec prin pudra de cacao (optional), se aseaza in hartiute speciale si se dau la rece pana in momentul servirii.

Reteta pregatita de Diana, www.retetelemeledragi.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise