Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase

Dintre preparatele care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti, drobul se afla la loc de cinste. Este un preparat traditional romanesc foarte apreciat si una dintre mancarurile din miel specifice sarbatorilor pascale. De obicei, ingredientele principale sunt maruntaiele de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), verdeturi (ceapa verde, marar, patrunjel,usturoi, leustean), oua (crude si fierte). Insa, exista si o serie de variatii ale acestei retete si, dupa cum puteti vedea mai jos, pentru prepararea drobului se pot folosi mai multe tipuri de carne sau carnea poate fi chiar inlocuita de ciuperci, pentru vegetarieni sau persoanele care nu pot consuma carne. Mai e o luna pana la Pasti, timp suficient pentru a exersa prepararea drobului si pentru a va hotari care dintre retetele de mai jos este preferata voastra:

Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 1/11
Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 2/11
Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 3/11
Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 4/11
Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 5/11
Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 6/11
Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 7/11
Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 8/11
Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 9/11
Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 10/11
Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
Foto 11/11
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise