Dintre preparatele care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti, drobul se afla la loc de cinste. Este un preparat traditional romanesc foarte apreciat si una dintre mancarurile din miel specifice sarbatorilor pascale. De obicei, ingredientele principale sunt maruntaiele de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), verdeturi (ceapa verde, marar, patrunjel,usturoi, leustean), oua (crude si fierte). Insa, exista si o serie de variatii ale acestei retete si, dupa cum puteti vedea mai jos, pentru prepararea drobului se pot folosi mai multe tipuri de carne sau carnea poate fi chiar inlocuita de ciuperci, pentru vegetarieni sau persoanele care nu pot consuma carne. Mai e o luna pana la Pasti, timp suficient pentru a exersa prepararea drobului si pentru a va hotari care dintre retetele de mai jos este preferata voastra:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii