Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase

Dintre preparatele care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti, drobul se afla la loc de cinste. Este un preparat traditional romanesc foarte apreciat si una dintre mancarurile din miel specifice sarbatorilor pascale. De obicei, ingredientele principale sunt maruntaiele de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), verdeturi (ceapa verde, marar, patrunjel,usturoi, leustean), oua (crude si fierte). Insa, exista si o serie de variatii ale acestei retete si, dupa cum puteti vedea mai jos, pentru prepararea drobului se pot folosi mai multe tipuri de carne sau carnea poate fi chiar inlocuita de ciuperci, pentru vegetarieni sau persoanele care nu pot consuma carne. Mai e o luna pana la Pasti, timp suficient pentru a exersa prepararea drobului si pentru a va hotari care dintre retetele de mai jos este preferata voastra:

Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise