Se curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja, se spala si se dau prin razatoarea fina.
Ciorba de burta de vitaSe fierbe puiul in apa cu putina sare si o lingura de ulei, se ia spuma lasata de carne.
Ciorba de pui cu cartofi si legumePregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz.
Ciorba de varza cu afumatura de porcCarnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie.
Ciorba de vacutaSpalam si curatam legumele, apoi le tocam cubulete si/ sau felii.
Ciorba de castraveti murati cu scaricica afumataDupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un...
Ciorba de legume si ciuperci proaspeteCarnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min.
Ciorba de iedLegumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete.
Ciorba de dovleceiDupa ce au stat la marinat bucatile de carne pentru ciorba, cca. 48 de ore, se scot din marinada.
Ciorba dulce de mielSe portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde.
Ciorba de mielIn oala in care vom face ciorba, punem afumatura portionata la fiert si o lasam sa fiarba cam 45 de minute.
Ciorba de urzici cu smantanaCeapa se taie solzisori si se caleste in ulei.
Ciorba cu carnati de bereSe spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante.
Ciorba de potroacePentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza.
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varzaFasolea se curata de impuritati.
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paineSe pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf de lingurita cu sare.
Ciorba de puiLegumele le curatam de coaja.
Ciorba de gulie cu cartofiFasolea uscata am ales-o si am pus-o in apa cu bicarbonat de sodiu, la hidratat, peste noapte.
Ciorba de fasole verde si fasole boabeSalata se desface si se spala frunza cu frunza, sub jet de apa.
Ciorba de salata verde cu omletaCuratam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta.
Ciorba de sardine in sos tomatCiorbă de miel reţetă ardelenească
Ciorbă de miel reţetă ardeleneascăSe curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari.
Ciorba de vara cu dovlecelPui intr-o oala apa rece, in jur de 2 litri si apoi pui bucatile de carne de pui.
Ciorba de pui de casaSfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete.
Ciorba de sfecla rosie cu cartofiCeapa si prazul curatate, tocate marunt, se pun la calit in untura.
Ciorba de iepureSe toaca ceapa, se rade fin morcovul.
Ciorba de varzaSe curata ceapa, se toaca si se pune la prajit.
Ciorba de fasole verdeCiorba de perisoare este una dintre cele mai gustoase ciorbe.
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspeteSe caleste ceapa tocata marunt, in putin ulei incins.
Ciorba de cartofiIn vasul in care doriti sa pregatiti ciorba, se calesc in putin ulei incins, ceapa, frunzele de ceapa verde.
Ciorba de fasole verdeCe poate fi mai bun decat o ciorba de salata verde cu afumatiura, smantana, boia si galbenusuri? Reteta ardeleneasca pe care...
Ciorba de salata verde cu afumatura, smantana si boia- reteta ardeleneascaSe taie pieptul de curcan in bucati potrivit de mari.
Ciorba de curcanSe pune in oala, ulei, apoi toate legumele taiate cubulete mici.
Ciorba cu perisoare de curcanPunem sunca la fiert.
Ciorba de stevie, macris si zeama de suncaSe pune lintea la inmuiat cu o ora inainte de a face supa.
Ciorba turceasca de linteDam pe razatoare toate legumele si le punem la calit in ulei, cu un praf de sare.
Ciorba de pui a la grecCalim in ulei o ceapa tocata marunt.
Ciorba cu ardei umplutPunem apa la fiert.
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varzaCeapa se toaca marunt.
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legumeSe pun la fiert intr-o oala de 5 litri, apa cu o lingurita de sare.
Ciorba de perisoareSe pune la fiert zeama de varza.
Ciorba de perisoare cu zeama de varza acraMorcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate, se taie cubulete mici.
Ciorba de gulii umpluteArdeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime.
Ciorba de ardei umplut