Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaCeapa se taie marunt, morcovul se da pe razatoarea mare.
Paste tricolore cu masline si sosSe portioneaza carnea, se curata ceapa si usturoiul si se dau prin masina de carne.
Parjolute de curcan in sos de rosiiDovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate...
Supa crema de dovleac cu fructeDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIn vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete.
Fasole galbena cu legumeDovleceiii spalati, rasi fin,la fel si morcovul, ceapa taiata foarte marunt sau rasa si ea, toate se pun intr-un castron.
Perisoare de dovlecei cu sos de smantana de soiaSe trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.
ShakshukaCeapa si ardeiul se taie marunt.
Minestrone cu ciuperci si smantanaCeapa si prazul curatate, tocate marunt, se pun la calit in untura.
Ciorba de iepureSe toaca ceapa, se rade fin morcovul.
Ciorba de varzaSe toaca ceapa si se pune la prajit.
Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit.
Ciorba de fasole verdeSe caleste ceapa tocata marunt, in putin ulei incins.
Ciorba de cartofiIn vasul in care doriti sa pregatiti ciorba, se calesc in putin ulei incins, ceapa, frunzele de ceapa verde.
Ciorba de fasole verdeCalesti ceapa, gulia, telina taiate cubulete intr-o lingura de ulei.
Supa de mere cu gulii si lapte de cocosCe poate fi mai bun decat o ciorba de salata verde cu afumatiura, smantana, boia si galbenusuri? Reteta ardeleneasca pe care...
Ciorba de salata verde cu afumatura, smantana si boia- reteta ardeleneascaCuratam ceapa si morcovii, apoi ii spalam.
Musaca de cartofi cu carnePunem apa cu sare, unt, coniac si ceapa in cratita si lasam sa fiarba.
Macaroane cu branza si stafideCuratam ficateii, ii spalam bine, apoi ii punem la scurs, intr-o strecuratoare.
Ficatei de pui cu ceapa caramelizata si sos de smantanaSpalam si curatam ceapa, salata si rosia.
Salata de maiSpalam si curatam ficatul de pielite.
Tocanita de ceapa cu ficat de vitelIn oala cu ulei, se calesc ceapa, ardeiul.
Bors cu cartofi acrit cu corcoduse verziIntr-o cratita, se calesc ceapa, usturoiul si carnea.
Ghiveci de vitel cu orzPunem intr-o cratita, pe foc, apa impreuna cu zaharul, sarea, cojile de ceapa si foaia de dafin.
Kaizer de casaTocam carnea si odata cu ea ceapa, usturoiul si patrunjelul verde curatate si spalate.
Drob umplutCarnea, dupa ce a fost curatata de grasimi si pielite, se toaca la masina, impreuna cu ceapa.
Rulada din carne de vita si miel invelita in prapureSpanacul decongelat si scurs bine, se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt.
Rulada Veselie in culoriReteta de chec aperitiv cu piept de pui. Chec aperitiv cu piept de pui reteta simpla si gustoasa. Retete de chec aperitiv....
Chec aperitiv cu piept de puiFicateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei.
Drob de pui cu ciuperci si leurdaCuratam ceapa si usturoiul.
Friptura de miel cu cartofi noi, ciuperci si sos de mentaCarnea de miel o portionam, curatam ceapa, usturoiul si ghimbirul.
Madras de miel cu orez si chutney de mere cu mentaCuratam ceapa, morcovul, telina, cartoful si usturoiul.
Supa crema de naut cu rosiiIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciSe caleste in untura, ceapa taiata marunt.
Varza calita cu carnati de casaCuratam ceapa rosie si o taiem solzisori.
Tocana de porc cu ciuperci ( Zepter)Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata fin.
Chiftelute de curcan la cuptorCeapa alba se toaca.
Chilli Biftec, tagliatelle cu seminte de floarea soarelui si ulei de masline si jus din vin rosuCalim in ulei o ceapa tocata marunt.
Ciorba cu ardei umplutPentru perisoare, tocam carnea impreuna cu o ceapa, o condimentam cu sare, piper si cimbru si o amestecam cu ouale si orezul.
Perisoare de pui in sos alb de branzeturiReteta de parjoale moldovenesti. Parjoale moldovenesti reteta traditionala. Parjoale moldovenesti cu carne tocata de porc,...
Parjoale moldovenestiCeapa se toaca marunt.
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legumeSe caleste in ulei ceapa, usturoi si radacina de ghimbir.
Furnici in copacPregatim dovleceii.
Musaca de dovlecei cu sos de lecio si ceapaIata cea mai simpla si gustoasa reteta de dovlecei umpluți cu carne tocata si orez! Afla cum sa pregatesti rapid acest...
Dovlecei umpluti cu carne tocata si orez. Cea mai simpla si gustoasa retetaCeapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei.
Sarmalute cu afumaturaCarnea trecuta de doua ori prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata foarte fin.
Mic dejun cu hamburgherMancare de naut cu legume si perisoare. Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a...
Mancare de naut cu legume si perisoarePentru inceput, curatam ceapa.
Musaca gratinata cu sos si cascaval