Liana Moldoveanu - Rețete

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana
Retete vegetariene

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana
Blat de ciocolata alba pentru torturi festive-Madeira Sponge Cake
Prajituri

Blat de ciocolata alba pentru torturi festive-Madeira Sponge Cake

Blat de ciocolata alba pentru torturi festive-Madeira Sponge Cake
Clatite umplute cu cocktail de creveti si sparanghel
Aperitive

Clatite umplute cu cocktail de creveti si sparanghel

Clatite umplute cu cocktail de creveti si sparanghel
Gum Paste sau reteta bazica pentru modelaj in pasta de zahar
Prajituri

Gum Paste sau reteta bazica pentru modelaj in pasta de zahar

Gum Paste sau reteta bazica pentru modelaj in pasta de zahar
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise