Spalam fructele si le scurgem bine de apa, apoi le punem la fiert cu zaharul, zeama de lamaie si esenta de migdale.
Gem de mureIntai de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui.
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocosReteta de limba soacrei. Reteta de rulouri de vinete si dovlecel. Limba soacrei reteta de aperitiv cu vinete si dovlecei....
Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecelSpalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si suncaTaiem un capacel la rosii si cu o lingurita scobim tot miezul.
Rosii umplute cu crema de conopida si dovleacSpalam vinetele si le taiem in jumatate, pe lungime.
Vinete cu usturoi la cuptorPunem 500 ml apa la fiert.
Salata de tortelini si rosii cherryCaramelizam zaharul.
Rulada cu foi de napolitana si crema de cocos si caramelOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise