Se curata si se rade morcovul, cascavalul si usturoiul se dau pe razatoarea mica.
Salata de morcoviMixez 3 oua bine, apoi adaug 220 gr zahar in ploaie si mixez pana se topeste zaharul.
Chec cu lamaiePun peste ou si parmezan putina sare si amestec bine, apoi adaug zucchini ras si scurs de zeama.
Rulada cu zucchiniSe mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.
Chec aperitivSe mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat.
Pasca fara aluatPuneti untul topit intr-un bol, adaugati zaharul, zaharul vanilat si ouale.
Prajitura cu gemincalzesc putin laptele, apoi adaug 1 plic zahar vanilat,150 gr zahar il amestec pana se dizolva zaharul.
Mini cozonac cu nuca si rahatMixez laptele condensat si ouale, apoi adaug drojdia uscata si 50 ml unt topit.
Chec cu lapte condensatFramant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea.
Biscuiti cu parmezanTai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt.
Covrigi de primavaraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise