Daciana Sarbu - Rețete

Bomboane cu ciocolata, nuci si prune uscate
Prajituri

Bomboane cu ciocolata, nuci si prune uscate

Bomboane cu ciocolata, nuci si prune uscate
Briose de ciocolata cu dulceata de merisoare si crema de unt cu bezea elvetiana
Dulciuri diverse

Briose de ciocolata cu dulceata de merisoare si crema de unt cu bezea elvetiana

Briose de ciocolata cu dulceata de merisoare si crema de unt cu bezea elvetiana
Salata exotica de quinoa cu avocado si mango
Salate

Salata exotica de quinoa cu avocado si mango

Salata exotica de quinoa cu avocado si mango
Mere coapte cu fulgi de migdale si inghetata cu mandarine
Inghetate

Mere coapte cu fulgi de migdale si inghetata cu mandarine

Mere coapte cu fulgi de migdale si inghetata cu mandarine
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise