Ana Kezdi - Rețete

Trandafiri din uscatele
Aluaturi si Foietaje

Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt.

Trandafiri din uscatele
Placinta cu rubarba
Prajituri

Placinta cu rubarba

Rubarba se spala, se sterge cu prosop de hartie si se taie in felii de 1 cm.

Placinta cu rubarba
Varza a la Cluj
Mancaruri cu carne

Varza a la Cluj

Costita afumata se pune la fiert cu 2-3 cani de apa.

Varza a la Cluj
Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra
Mancaruri cu carne

Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra

Se pune la fiert zeama de varza.

Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise