Georgeta Nedelcu - Rețete

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci
Aperitive

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci
Drob din carne de pui imbracat in foietaj
Aperitive

Drob din carne de pui imbracat in foietaj

Drob din carne de pui imbracat in foietaj
Drob din ficat de pui cu coastă de porc şi cxarne tocată de curcan
Aperitive

Drob din ficat de pui cu coastă de porc şi cxarne tocată de curcan

Drob din ficat de pui cu coastă de porc şi cxarne tocată de curcan
Chiftele la cuptor din carne tocata de pui
Aperitive

Chiftele la cuptor din carne tocata de pui

Chiftele la cuptor din carne tocata de pui
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise