Adelina Florentina Guedri - Rețete

Ciorba de vacuta
Mancaruri cu carne

Ciorba de vacuta

Carnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie.

Ciorba de vacuta
Orez Basmati cu aripi de curcan
Mancaruri cu carne

Orez Basmati cu aripi de curcan

Carnea o spalam si o punem la fiert separat, iar cand este cazul, o spumam.

Orez Basmati cu aripi de curcan
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise