Pentru aluat, se freaca margarina cu faina, se adauga ouale, zaharul si drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar.
Mini cozonaci cu nucaStomacul de porc l-am cumparat din magazin, el trebuie spalat bine in mai multe ape caldute.
Toba de casaFicatul de porc se curata si se lasa in apa rece circa o ora.
Maios din ardealIntr-un vas se amesteca faina, praful de copt si sarea.
Briose cu dovleacPieptul de rata trebuie sa fie la temperatura camerei; se cresteaza pielea doar cat are grasime.
Piept de rata cu legumeSe spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt.
Ciorba de mielPentru a ne fi mai usor, pregatim trei amestecuri in vase diferite.
Briose cu morcoviSe taie rondele dovlecelul.
Dovlecei cu parmezanFeliile de ceafa se spala, se sterg bine de apa si se ung cu ulei.
Ceafa de porc la gratar cu legumeO reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise