Spalam si degresam ouale cu apa calduta, apoi le stergem cu un prosop de hartie.
Oua vopsitePentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant.
Supa crema de spanac si coaste de mielCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeCoasta de miel se curata de pielita, iar deasupra se indeparteaza carnea de pe os cu ajutorul unui cutit foarte ascutit cam...
Coronita de miel umplutaSe mixeaza ouale impreuna cu 200 g zahar tos si zaharul vanilat.
Prajitura cu branza, rubarba si pere rosiiIntr-un bol se mixeaza albusurile spuma tare impreuna cu un praf de sare si zaharul.
Prajitura cu lamaie si macIntr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.
Cozonac evantaiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant.
Friptura de iepure cu legume la cuptorFaina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o sita deasa.
Macarons cu jeleu de rodieReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise