Nu e uşor să pregăteşti tortul perfect, asta ştie orice gospodină. Ai nevoie de răbdare şi talent şi de un pic de chimie.
Ca să transformi prepararea unui tort dintr-o corvoadă într-o plăcere, e suficient să urmezi câteva sfaturi. Iată ce credem noi că e important în procesul de creaţie a tortului perfect:
Sfaturi generale:
Probleme frecvente:
Un tort uscat poate fi cauzat de un cuptor prea fierbinte sau de un timp de coacere prea lung.
Un tort prea însiropat poate fi rezultatul unui cuptor care nu e suficient de cald. Asta e de cele mai multe ori rezultatul deschiderii de multe ori a uşii de la cuptor în timpul coacerii. Răbdare!
Ca să nu se lipească tortul de tavă, unge cu unt şi făina suprafaţa acesteia înainte să pui aluatul. Poţi folosi şi hârtie de copt, în special la torturile în straturi. De asemenea, nu te grăbi când îl scoţi din tavă. Lasă-l să se răcească 10 minute, iar mai apoi răstoarnă-l pe o farfurie.
Ce alte sfaturi mai aveţi?
Vezi cele mai tari retete de tort in sectiunea speciala din luna martie.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii