Exista multi factori care influenteaza modalitatea in care carnea de vita se gateste: temperatura cuptorului, existenta unui os, grosimea carnii si grasimea pe care o are. Si stim cu totii ca termometrul ne da cele mai exacte informatii cu privire la procesul de gatire al carnii, insa, uneori nu avem la indemana un astfel de instrument si trebuie sa ne descurcam fara ajutorul sau. Iar o combinatie dintre culoare, textura, temperatura si timp ne poate ajuta sa ne dam seama daca preparatul nostru este sau nu gata.
Aspect. Friptura in sange are un interior de culoare roz spre rosu, poate fi usor gri spre margini, iar numai crusta devine maronie. Friptura in sange este foarte suculenta, iar sucul sau ramane rosu.
Sursa articol: www.foodreference.about.com
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii