Iubim preparatele cu paste. Acesta nu este un secret. Ne plac atat variantele lor clasice precum Carbonara, Bolognese sau Alfredo, cat si pastele cu legume, fructe de mare sau, de ce nu, chiar si cele simple, doar cu ulei, usturoi si ardei iute. Si pentru ca stim ca si voua va plac tare mult, am decis sa le dedicam lor articolul de astazi. Este foarte important sa stim cateva trucuri de baza legate de prepararea lor. Iata care sunt regulile pe care trebuie sa le urmam inainte de a gati un fel de mancare cu paste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii