Trucul care te ajuta sa dezgheti carnea in doar 5 minute

Tuturor ni s-a intamplat sa uitam sa lasam carnea la decongelat peste noapte, mutand-o din congelator in frigider, si ne-am trezit ca avem nevoie sa o dezghetam cat mai repede. Daca nu aveti un cuptor cu microunde sau nu vreti sa bagati carnea in apa calda, exista o metoda simpla care va ajuta sa obtineti ce vreti in doar 5 - 10 minute, in functie de cat de inghetata este carnea. Iata ce trebuie sa faceti: 

Trucul care te ajuta sa dezgheti carnea in doar 5 minute

Aveti nevoie de doua oale si apa calda.

Una dintre oale se aseaza cu gura in jos si carnea se pune deasupra ei.

Peste carne se pune a doua oala, plina pe jumatate cu apa.

Si se asteapta 5 - 10 minute.

Poate suna ciudat, dar efectul este garantat.

Explicatia este simpla, metalul (mai ales aluminiul) are proprietatea de a conduce caldura. Astfel, caldura din aer va trece in carne. De asemenea, greutatea oalei pline cu apa ajuta la largirea suprafetei de transfer a caldurii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise