Începând din această săptămână, bucătari profesionişti de la cele mai bune restaurante din România sunt invitaţi să se înscrie în cea mai mare competiție dedicată profesioniștilor din domeniul gastronomiei: Arena Bucătarilor Selgros 2013.
Cei care doresc să intre în competiţie se pot înscrie în aplicație, prima sesiune de înscriere fiind deschisă în intervalul 27 mai – 7 iunie.
Juriul va fi format din trei personalităţi cu renume în gastronomia românească, Cezar Munteanu, Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy, Ştefan Bercea, Maestru în Artă Culinară, Preşedintele ANBCT şi Adrian Hădean, blogger culinar. Aceştia vor juriza atent fiecare concurent în parte, punctând, printre altele, acurateţea şi coerenţa reţetelor, ingeniozitatea, aspectul produsului finit, modul de prezentare a ingredientelor, pregătirea profesională şi inovaţia.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii