Începând din această săptămână, bucătari profesionişti de la cele mai bune restaurante din România sunt invitaţi să se înscrie în cea mai mare competiție dedicată profesioniștilor din domeniul gastronomiei: Arena Bucătarilor Selgros 2013.
Cei care doresc să intre în competiţie se pot înscrie în aplicație, prima sesiune de înscriere fiind deschisă în intervalul 27 mai – 7 iunie.
Juriul va fi format din trei personalităţi cu renume în gastronomia românească, Cezar Munteanu, Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy, Ştefan Bercea, Maestru în Artă Culinară, Preşedintele ANBCT şi Adrian Hădean, blogger culinar. Aceştia vor juriza atent fiecare concurent în parte, punctând, printre altele, acurateţea şi coerenţa reţetelor, ingeniozitatea, aspectul produsului finit, modul de prezentare a ingredientelor, pregătirea profesională şi inovaţia.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii