Selgros transformă gătitul în spectacol la Arena Bucătarilor 2013

Începând din această săptămână, bucătari profesionişti de la cele mai bune restaurante din România sunt invitaţi să se înscrie în cea mai mare competiție dedicată profesioniștilor din domeniul gastronomiei: Arena Bucătarilor Selgros 2013.  

Selgros transformă gătitul în spectacol la Arena Bucătarilor 2013

Aflată la cea de-a cincea ediţie, competiţia îşi propune să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionaţi Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre cele trei mari premii oferite de Selgros România, în valoare totală de peste 30.000 de lei.
În premieră în acest an, cele trei etape preliminare ale competiţiei Arena Bucătarilor Selgros 2013 vor avea loc online, prin intermediul aplicației dedicate de pe pagina de socializare Facebook/Selgros.Romania.

Cei care doresc să intre în competiţie se pot înscrie în aplicație, prima sesiune de înscriere fiind deschisă în intervalul 27 mai – 7 iunie.

Următoarele două etape preliminare vor găzdui înscrierile în perioada 10 - 21 iunie, respectiv 24 iunie - 5 iulie.

Juriul va fi format din trei personalităţi cu renume în gastronomia românească, Cezar Munteanu, Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy, Ştefan Bercea, Maestru în Artă Culinară, Preşedintele ANBCT şi Adrian Hădean, blogger culinar. Aceştia vor juriza atent fiecare concurent în parte, punctând, printre altele, acurateţea şi coerenţa reţetelor, ingeniozitatea, aspectul produsului finit, modul de prezentare a ingredientelor, pregătirea profesională şi inovaţia.

Nouă dintre concurenţii înscrişi care vor trece de exigenţa juriului în etapele preliminare se vor califica automat în etapa finală, ce va avea loc în incinta magazinului Selgros Braşov, în data 20 august 2013.
În cadrul Arenei Bucătarilor 2013, cei mai pricepuţi profesionişti în domeniul gastronomiei înscrişi în concurs vor fi declaraţi câştigători ai locurilor I, II şi III. De asemenea, vor mai fi acordate alte patru distincţii speciale: Premiul de popularitate, acordat în urma unui sondaj realizat în public, Premiul special al juriului, împreună cu parteneri/furnizori Selgros, Premiul special “Cezar Munteanu” şi Premiul special al ANBCT.
Succes bucătarilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise