„La cuţitul iscusit” este măcelăria zilelor noastre, unde se găseşte cea mai bogată ofertă de pe piaţă. Indiferent că ai în plan să pregăteşti o masă gourmet sau bucate tradiţionale româneşti, aici e locul din care alegi să te aprovizionezi, pentru că doar aici ai, sub acelaşi acoperiş, un asortiment ofertant de carne de vită, porc, pui, gâscă, raţă, curcan, miel, marinate, împănate şi preparate ready to cook, pe placul oricărui maestru bucătar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii