Ti s-a intamplat sa iti dai seama in mijlocul prepararii unei retete ca nu ai zahar brun? Ei bine, vestea buna este ca il poti pregati acasa. De acum nu va mai trebui sa fugi rapid la magazin daca nu ai zahar brun in camara, caci se poate face simplu si tare rapid, chiar la tine in bucatarie.
Dificultate: Usor
Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente: 200 gr zahar
Amestecati cele 2 ingrediente pana la omogenizare. In mai putin de 5 minute veti obtine un zahar pufos.
Sfat: Adaugati o lingura de melasa in plus daca doriti zahar brun inchis.
Sursa articol: www.frugalliving.about.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii